SKŁADNIKI:
- 2 niecałe szklanki migdałów (namoczonych dzień wcześniej i później obranych ze skorki)
- 2 łyżki octu jabłkowego
- 3 łyżki soku z cytryny
- 0,5 szklanki oliwy z oliwek
- 1,5 łyżeczki soli himalajskiej
- ząbek czosnku
Wszystko razem blendujemy i formujemy dowolny kształt.
Na wierzchu posypujemy kolorowym pieprzem, suszoną papryką i pietruszką.
Pieczemy w 180 stopniach około 30-40 minut.
SMACZNEGO:)
WYKONANIE: KASIA
- 2 niecałe szklanki migdałów (namoczonych dzień wcześniej i później obranych ze skorki)
- 2 łyżki octu jabłkowego
- 3 łyżki soku z cytryny
- 0,5 szklanki oliwy z oliwek
- 1,5 łyżeczki soli himalajskiej
- ząbek czosnku
Wszystko razem blendujemy i formujemy dowolny kształt.
Na wierzchu posypujemy kolorowym pieprzem, suszoną papryką i pietruszką.
Pieczemy w 180 stopniach około 30-40 minut.
SMACZNEGO:)
WYKONANIE: KASIA
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz