czwartek, 3 grudnia 2015

Czekoladowe Brownie

"The best Brownie ever"















SKŁADNIKI:


- 4 jajka
- 1 puszka czerwonej fasoli
- 2 banany
- 1 łyżeczka sody
- 1 łyżeczka proszku do pieczenia
- 2 łyżki ksylitolu (lub miarka odżywki białkowej) 
- 1 łyżka miodu
- przyprawa do piekarnika
- cynamon
- aromat (ja dodałam rumowy)
- 40g orzechów
- 1 czekolada gorzka

PRZYGOTOWANIE


Jajka oddzielamy i ubijamy z białek pianę, która dodajemy na końcu.


Pozostałe składniki (oprócz orzechów, czekolady i piany z białek) blendujemy na jednolita masę, następnie dodajemy pianę z białek i mieszamy.
Na koniec dodajemy kawałki czekolady i orzechy. Mieszamy razem i przelewamy do formy i
pieczemy około 30 minut w temperaturze 175°C.





















Brownie jest przepyszne, najlepsze z przepisów jakie robiłam.
Na pewno jeszcze nie raz zagości na naszych stołach.


SMACZNEGO!!!


Zdjęcia i wykonanie : Ania

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz